4 comments on “Brazilianen massaal de straat op tegen verhoging tarieven openbaar vervoer

  1. Tjonge wat een toestanden. Voetbal is oorlog zo blijkt maar weer. En van de Fifa hoor je niets meer als het toernooi is afgelopen. Die hebben hun zakken dan goed gevuld en laten de rotzooi aan de Brazilianen die er voor mogen bloeden.

    • Positief punt is dat het land op het gebied van de infrastructuur dankzij de sportevenementen fors aan het verbeteren is. Maar er moet nog heel veel gedaan worden op het niveau van onderwijs en gezondheidszorg. Maar daar gaat de FIFA niet over….

  2. De Braziliaanse Lente, terwijl de vier seizoenen amper aanwezig zijn in het land. Tja als je de FIFA laat (mee)bepalen dan weet je dat je in een stinkend rovershol komt. Trouwens de corruptie, straalt die ook af op Lula en zijn opvolgster? Of moeten we concluderen dat ‘een zwaluw nog geen zomer/lente maakt.’

    • De winter is overigens net begonnen, Sprakeloos 😉
      Met Lula en Dilma is het vertrouwen in de politiek iets toegenomen, omdat veranderingen zichtbaar werden, maar de corruptieschandalen blijven de regeringen parten spelen. Lula heeft altijd ontkend dat hij op de hoogte was van de schandalen binnen zijn partij. Terwijl Dilma gedwongen was in haar eerste regeringsjaar een tiental bewindslieden te ontslaan wegens corruptiezaken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s